B A N D L E D E N
  EDWIN BEUKERS
(zang, bas, saxofoon, keyboard)
Voorheen bassist van de Noord-Hollandse groep RAZOR BLADE welke groep winnaar van de Muziekbureau Henk Geels populariteitsprijs was vanaf 1985 tot en met 1990.
De groep hield in december 1989 op te bestaan, waarna Edwin enkele jaren keyboard speelde bij de groep NEW SENSATION.
Totdat hij in ’93 bij MEMPHIS werd ingelijfd. Tevens maakt Edwin deel uit van RED samen met Remi en zijn broer Donald. Het project RED (Remi, Edwin, Donald) componeert popsongs voor anderen
  REMI BEUKERS
(zang, gitaar)
Voor de dancing-gangers uit de jaren ’70 is Remi bekend van de Howling Hurricanes, voor de ’80 jaren bekend als zanger en oprichter van de band RAZOR BLADE, die in 1981 een Elpee in eigen beheer uitbracht. Deze elpee “RECORDED BLINDFOLDED” stond op de eerste plaats van de Noord-Hollandse UIT krant top 10, en bevatte de single PIRATE STATION. Remi won in 1989 de eerste Noord-Hollandse Pop Award. Ook Remi maakt deel uit van RED (zie Edwin) waarin hij meestal verantwoordelijk is voor de teksten.
  ROLAND SCHAAFSMA
(zang, gitaar)
Voorheen gitarist van de Schagense formatie ROTATION en later de hobby band GREYHOUND. Roland heeft met Piet Kramer(ROTATION) gespeeld op het eindexamen van Freek Kroon(ROTATION) studie: drums, Conservatorium Hogeschool, Alkmaar. Het Schager koor Singing Surrender presenteerde tijdens haar 25 jarig julieum haar eerste CD, die opgenomen is, in de NCRV studio te Hilversum. Roland nam alle gitaarpartijen voor zijn rekening. Roland is sinds 1998 gitarist bij MEMPHIS.
  ROB SIBBALD
(drums)
Rob is de enige nog overgebleven oprichter van de band uit het begin van de 70’er jaren. Tevens is Rob leider van de groep en regelt hij de boekingen: telefoon nummer 072 - 5126231